Puan vermedi·448 syf.····Okunma: 31 Ocak 2022 00:00 Betül Güçlü’nün yazdığı her kitabı okumayı çok seviyorum. Hepsi birbirinden güzel ve iç ısıtan hikayeler.
Bu kitabı da diğerleri gibi beklemiştim ama diğer kitaplarından çok farklıydı. İlk defa böyle bir karakter yazdığını görüyorum Betül’ün. Ana karakter kızımız yaşadığı zorluklar yüzünden herkesten uzak durup gerekmedikçe kimseyle iletişime geçmiyor. Benim okuduğum dönemde kızın bu depresif halleri daha da modumu düşürdü. Ama bu tamamen benim okuduğum dönemle alakalı. Betül’ün kitaplarında değişmeyen bir şey varsa o da yazdığı erkek karakterlerin aşırı iyi ve anlayışlı olması. Her kitapta bir erkek karaktere bizi aşık edip sonra da hayal dünyasında yaşamaya teşvik ediyor. Neden böyle insanlar yok diye isyan ettiren karakterler yazıyor. Yapma bize bunu yapmaa.
Ana kızımız Öykü kimseyle gerekmedikçe konuşmayan, sürekli çalışıp para kazanmaya ve kendi düzenini kurmaya çalışan biri. Yağız ise Yağız işte. Onu bence siz okuyun ben anlatmayayım. Kitaptaki yan karakterler de yerli yerinde ve olaylarla alakalıydı. Aşkın ve arkadaşlığın yavaş yavaş ve sabırla oluşturulduğu bir kitap Yıldız Haritası.