Dune Tanrı İmparatoru
Puan vermedi·%19 (100/512 syf.)·
Henüz daha 100. sayfadayım ancak seri boyunca yaşanan tüm olaylarda, anlatılan tüm durumlarda, ölen , doğan , değişim geçiren , büyüyen tüm karakterlerde ben de orada gibiydim. Bilim kurgu alanında uzun zamandır hiç bu kadar benimsediğim, içinde yaşadığım kitap serisi olmamıştı. Geç keşfettiğim için üzülüyorum. 4. kitabını da aynı hevesle okuyorum. spoiler Letonun 3. kitapta karar vererek solucanla bir olmasına o kadar şaşırdım ki o sayfaları 2 kez okudum. Her okuduğum kelimeyi tekrar ettim adeta. Nasıl bir düşünce, nasıl bir öngörü bir kez daha hayran kaldım. Yaşamı , yaşamayı, gelişmeyi, değişmeyi, kişilikleri, karakterleri daha nasıl iyi anlatabilir derken her sayfada rekor kırıyordu Frank Herbert. Leto şimdi hepimizden üstün, artık insan değil. Hayatları, planları bir süre sonra Letonun oyuncağı olduğunu fark eden sıradan insanlar 'sıradan asiliklerini' yaşayarak Letonun yaşam hakkındaki bilgilerinin sürekli gerçekleşmesinden sıkıldığı için açtığı minik pencereyi aralamaya çalışıyorlar. Macera asla kendini tekrar etmeden devam ediyor.
Dune Tanrı İmparatoruFrank Herbert · İthaki Yayınları · 20214,136 okunma