Gönderi

"Allah ne zaman seni yarattıklarından uzaklaştırıyorsa, bil ki sana bir ünsiyet kapısı açmak istiyordur. Ne zaman dilini duaya sevkediyorsa, bil ki sana bir şeyler vermek istiyordur." İbn Atâullah
·
227 Gösterim
1 Yorum
Lütfen giriş yapınız.
“…Önceleri Tanrı’ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Ama sonra işlerin böyle yürümediğini fark ettim: Gidip kendim için bir bisiklet çaldım. Artık Tanrı’ya beni affetmesi için dua ediyorum.”
Gamze
Gönderi Sahibi
Duymak istediğiniz nedir söyleyin onu söyleyelim öyleyse memnun kalmayacağınız cevaplar almak istemiyorsanız saygı duymayı öğrenin ben uydurmadım sizin verdiğiniz cevaplar sizi şirke bile götürebilir her gördüğünüz yazıya tamah edip kopyala yapıştır yapmayın daha dikkatli sözler sarfedin ki yanlış anlaşılmalara maruz kalmayın insanları da zan altında bırakmayın, kalp ile tasdik önemlidir dil ile ikrar ta onun kadar önemlidir. Size keyif verecek izahatlar veremeyeceğim çünkü sizin zihninizin çevresi okadar çok dar ki ziyan olur iyi günler.