···Okunma: 23 Şubat 2022 00:00 MUHTEŞEMDİ!!
Birinci kitaba göre harikaydı çünkü birinci kitapta olaylara adım atılıyor,karakterleri yeni yeni tanıyor ve alışıyorduk ama bu kitapta olaylar,karakterler ve özellikleri tam oturdu.
Ah Vhalla o kadar güçlü ve cesur bir kadınsın ki sana imrenmedim diyemem. Senin yerinde eğer ben olsaydım o kadar acıya,hakarete ve küçük görülmeye boyun eğemezdim ama Vhalla'nın da hataları vardı hatta o hataları okudukça zaman zaman deli oluyordum.
Aldrik ah benim taş kalpli gibi görünen ama içinde küçük bir çocuk yaşayan ateş lordum. Aldrik'in Vhalla'ya olan iltifatlarını,dudağının kenarının kıvrılmasını gördükçe üzerimde kelebek etkisi oluşturmadı diyemem :)
Aldrik'te zaman zaman tek sinir olduğum nokta Vhalla ile bir iyi olup bir kötü olmasıydı tamam haklı sebepleri olabilir ama sürekli böyle olması benim canımı çok sıktı.
Bu kitapta tek sevmediğim özellik sevdiğim karakterin amansız ölüşüydü ve bu şekilde ölmeyi haketmemesiydi.
Kitabın sonu bir bulanıklık gibi görünmeyen,anlaşılmayan bir şekilde bitti ve bu durum beni acilen üçüncü kitabı okumaya itiyor:))