2022 12. kitabı
Okunma: 23 Şubat 2022 21:47
Ah Şermin hem güldürdün hem de aşırı duygulandım son cümlelerinde. Yüreğine, kalemine sağlık iyi ki senin gibi bir yazar var ülkemde çok seviyorum kitaplarını. Öğrencilerimle oluşturduğumuz kitaplıktan sıra sonunda bana da geldi " Oh ne âlâ memleket " kitabında. Yarın onların gözlerinin içine bakıp kitabın bende bıraktığı etkiyi , heyecanımı paylaşacağım. Okuyanlar da benim gibi beğenmişlerdir eminim. Daha okumayan varsa da heyecanımı görüp merak edecektir. Harika bir etki bıraktı bende. Mahalleden arkadaşlar ve konuşmak yok kitaplarını biraz çağrıştırdı. Onları da severek okumuştum. Ancak sadece çocuklar değil tüm yetişkinlerinde okumasını tavsiye ederim. Benim gibi bir yanı çocuk kalanlar hiç beklemeden okusunlar :) İyi ki öğretmenim , iyi ki öğrencilerimle bahçede ip atlayıp , top oynayıp, saçımı örmek isteyene tamam deyip sevinçle oturmuşum hemen yanına. İyi ki onlara komik hallerimi anlatıp güldürmüşüm.İyi ki onları sinemaya götürüp kış bile olsa külahta dondurma yeyip , acayip mekanizmalara binip çığlık çığlığa bağırmışım...Kar yağınca idareye rağmen bahçeye çıkarıp kardan adam yapmışız. Her piknikte saatlerce onlarla olmuşum. Komik pozlar verip anılar bırakmışız. Beni aldı götürdü son 10 yılıma. İyi ki içimdeki çocuğu öldürmeyen bir öğretmen olmak için uzun bir yoldayım. Yolumu seviyorum. İyi ki öğretmenim..
Oh Ne Âlâ MemleketŞermin Yaşar · Doğan Egmont Yayıncılık · 20202,814 okunma