Puan vermedi·287 syf.··Beğendi
···Okunma: 22 Şubat 2022 00:00 Bir intikam meselesini konu alan eserden söz etmek istiyorum sizlere.
Oldukça çalışkan bir genç olan Yiğit, maruz kaldığı tüm zorbalıklara rağmen çevresine duyduğu saygıyı yitirmeden kendi halinde bir yaşam sürdürüyor. Pek çok konuda içindeki cesareti kullanmaya yeltenmemiş olan Yiğit yaşamına dair her şeyin değiştiği bir dönüm noktası yaşıyor.
Olaylar babasının geçmişinden gelen Rus mafyası intikamcı Salenko’nun hikâyeye girişiyle başlıyor. Yiğit içindeki cesareti gösterme fırsatını yeni tattığı intikam hissi vesilesiyle zoraki de olsa yakalıyor. Esir düştüğü hapishanede kendini savunmayı ve saldırmayı öğreniyor. Öyle ki, yıllar sonra küçük bir çocuk ona savaşçı anlamına gelen “barlas” sıfatını yakıştırıyor. Eser boyunca bir anlamda Yiğit’in adının hakkını verdiği anlara tanık oluyoruz.
Polisiye ve mafya konseptli eserleri seviyorsanız bu eser de ilginizi çekecektir. Öneririm.
Alışık olmadığım bir türde olsa da çoğu kısmını heyecanla okudum. Listesine ekleyenlere şimdiden iyi okumalar dilerim.