2022 2. kitabı
Okunma: 10 Ocak 2022 00:00
kitabı çok çok sevdim. hatta serinin en güzel kitabı diyebilirim. kitapta öyle güzel bir hava var ki sanki siz de anne gilbert ve kaptan jim ile rüya evinde oturuyorsunuz gibi hissettiriyor. yazarın zaten düşüncelerine hastayım. 1800 lü yıllarda bu kadar modern ve açık görüşlü olmak tebrik edilesi. kitapta en sevdiğim karakterler kaptan jim ve bayan cornelia oldu. kaptan jim benim için ölümsüz bir karakter olarak kalacak. bazen kitabı okurken bir kurgu olduğunu unutuyorum. bu kitapta da aynısı oldu. kaptan jim’in seyir defteri de kitap olsa o kadar güzel olurdu ki. alıp okumayı çok isterdim. bayan cornelia ise beni çok güldüren bir karakterdi. ‘erkek işte’ demesi ve gerçekten çok doğru yerlere parmak basması inanılmazdı. SPOILER anne serisinde en sevdiğim şeylerden biri de eğer hüzünlü yalnız birisi varsa o kişinin aşkı bulması. leslie’nin aşkı bulacağı aşikardı ama owen ford ile olması olayı daha yükseklere taşıdı. SPOILER SONU ben de eğer anne ve gilbertın evreninde olsaydım josephin soyundan olacağıma inanıyorum. ama bunu hayatım boyunca öğrenemeyecek olmak biraz üzüyor.
Yeşilin Kızı Anne 5L. M. Montgomery · Ephesus Yayınları · 20202,755 okunma