2022 14. kitabı
Okunma: 02 Mart 2022 17:43
Seri mükemmel bir seriydi gerçekten. Dünyası o kadar iyi kurgulanmıştı ki... Net fantastik kitaplardan en iyilerinden biri. Kitap 2022 yılı favorilerime girdi ama niye 7 puan verdim? •3 Neden var; 1)Kitabın ilk 150-160 sayfasına kadar olaylar çok hızlı gelişti ve okurken bu kısımları 1.kitabın çok daha iyi olduğunu düşünüyordum. Ama devamında daha iyi bir hal aldı. 2)Niye karga ve yılan? Bunun cevabını asla ama asla alamadım. 3)Kitabı bitirdikten sonra farkettim ki bu kitapta daha çok aşk okumak yerine Ezel’in kendi savaşını okuyoruz. Çünkü yeni kitaba başlayacağım sırada aşklı bir kitap lazım bana düşündüm işte o zaman 2.kitabın yeterince aşk içermediğini düşündüm. Birde 2-3 tane noktalama hatası vardı sanırsam. Yine de bütün bunlara rağmen kitap güzeldi. Gerçekler ve o son... Sonu herkesi şaşırtan bir sondu. Ben de kitabı hâlâ okuyorken dayanamayıp sonunu okudum. Abartısız 1 dakika falan boyunca ağzım açık hayretlerle kitaba bakıyordum. Aslında bütün gerçekler önümüzdeymiş bunu da artık daha iyi anlıyorum çünkü neredeyse bütün kitaplarla bu böyle. Sonu yazarın da dediği gibi ne kötü ve iyi bitti; sadece sarsıcıydı. Son olarak serinin 8.5/10 puan olduğunu da eklemek istiyorum. (Kendi düşünceme göre.)
Kalıntı 2Ceren Melek · Ephesus Yayınları · 20221,414 okunma