Ne bu, TV Dizisi falan mı?
2022 10. kitabı
Okunma: 05 Mart 2022 23:48
SPOILER İÇEREN İNCELEMEDİR, GEÇEBİLİRSİNİZ. Bana kalırsa klişe bir kitap, ve beğenmedim. Kapağına bakarsanız biraz daha fantastik bir kitaba benziyor ama alakası bile yok. Kitap yazım yanlışlarından geçilmiyor, en basit şeyler bile yanlış yazılmış. Konusu: (veya özeti yani spoiler uyarısı) Nora esas kızımız, küçüklüğünden beri ailesi hep kavga ediyor ve annesi sonunda başka adama (Aras'a) aşık oluyor. Nora ile Aras doğum günü hazırlıkları hazırlıyorlar ama Nora'nın annesinden "Ben aşkımın peşinden gidiyorum, Aras'a emanetsin" diye mesaj geliyor. Aras ile bir sürü ülke geziyorlar, sonunda bir evde kalıyorlar. Sahilde de Fatih (Esas oğlan ama şimdilik diyebiliriz) ile tanışıyor. Fatih bir süre ortalıktan kayboluyor sonra aniden ortaya çıkıp "Ailevi sorunlarım vardı, o yüzden yoktum." diye mazeret bildirip evlenme teklif ediyor. Aras'ın da bilmediğimiz bir ailesi ortaya çıkıyor ve Fatih'i terk eden babasının Aras olduğu ortaya çıkar... Neden direkt özetledin diyecekleriniz büyük ihtimalle vardır, çünkü böyle boş kitaplarla vakit kaybetmenizi istemem.
Can EvimNora Akın · Sisyphos Yayınları · 201811 okunma