2022 64. kitabı
İyi akşamlar sizlere @haimeli123 canım tavsiyesiyle okuduğum yazar @a.zeynepkutuklu kaleminden #anamnesis kitabıyla geldim. Simge başına gelen talihsiz bir olsy sonrası hafızasını kaybeder ve tam dokuz sene kimseyi ve hiç bir şeyi hatırlamamaktadır. Yıllarca tedavi olur daha doğrusu öyle sanmaktadır. Bu yaşadığı hafıza kaybında ve tedavisinde bir tuhaflık vardı.. Bu işin içinde ailesi, doktorlarının olduğunu öğrenmesi için sadece zaman, gerekiyor du. Bir gün bir davet gelir bu daveti kabul eder ve orada her şey değişmeye başlar artık Simge bir şeyleri hatırlamaya başlar ve verilen ilaçları içmez ve kendisinde değişimi fark etmeye başlar. Sonra neler oldu hepsi bu kitap da okuyun öğrenin diyorum. Simge'nin hafıza kaybı kimlerin işine yarıyor? Simge'ye verilen ilaçların amacu ne? Bu soruların cevabını bu kitap da bulabilirsiniz. @ikinciadamyayinevi @a.zeynepkutuklu @haimeli123 #sevtaplaokuyoruz #neokudum #kitap #kitaptavsiyesi #vuslatinkitapkurtları #hobimmacro #benokudumsendeoku #hobinizhobimolsun #hobimreels #vuslatinkitapkurtlari #tavsiyekitaplar #keşfet #benokudumsendeoku #hobinizhobimolsun #hobimreels .
AnamnesisA. Zeynep Kutuklu · İkinci Adam Yayınları · 20219 okunma