RAKİPLER KİTAP YORUMU / @vi_keeland
Herkese merhaba umarım iyisinizdir. En son okuduğum kitaplardan önerilere devam ediyorum. Hemen Rakiplerin konusunu bırakayım aşağıya.
" Sophia Sterling ve Weston Lockwood arasındaki rekabet onlar doğmadan çok öncesine dayanıyordu. Büyükbabaları gençliklerinde yakın dost ve iş ortaklarıyken, paylaşamadıkları bir kadının aşkı uğruna tüm gemileri yakmışlardı.
Sterlingler ile Lockwoodlar arasındaki çekişme sonraki nesillere aktarılmış ve aradan geçen altmış yılda biraz olsun azalmamıştı. Ta ki Grace oteli iki düşman aileye miras bırakana kadar. Normalde Sophia, Weston'dan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışırdı. Fakat içine düştükleri bu yeni durumda, nefret etmeye yazgılı olduğu adamla aynı otelde kapana kısılmıştı ve birbirlerini gırtlaklayacak hâle gelmeleri uzun sürmeyecekti. "
Vı Keeland'ın neredeyse tüm kitaplarını okudum ve bir çogunu seviyorum Rekipler de sevdiklerim arasına girdi. Kapağına rağmen yazarın kaleminden kötü bir şey çıkmayacağına emindim. Baştan sonuna kadar çok eğlenceliydi. Watson ve Soph arasındaki çekişmeler ve Watson'ın Shakespeare göndermelerine kadar her şey mükemmeldi sjdjsjs Aralarındaki tutkuyu söylemiyorum bile. Bu ikili arasındaki nefret ve nefretten doğan aşklarını okumanızı şiddetle tavsiye ederim. Yetişkin romantik okumayı seviyorsanız bu kitap tam sizlik.
Kitaptan Alıntı : Shakespeare’in de dediği gibi sevişerek kaybetmek, hiç sevişmemekten daha iyidir.
5/5 ⭐