Puan vermedi·472 syf.····Okunma: 06 Mart 2022 10:45 2012 yılında aralık ayında bir anda mayalar ve kehanetleri gündem olmuştu. Daha lise dönemlerimin başıydı. her kafadan farkı bir ses çıkıyor dünyanın sonu mu geldi , herkes ölecek kesin kıyamet kopacak gibi şeyler. İnsanlar o zamanlar tedirgin ne olduğunu bilmiyor tabi .. Oldum olası farklı türler ve farklı tarzlarda kitap okumayı çok sevmişimdir. Bu kitabı internet satışında görünce hemen aklıma o dönemler geldi tabi o zaman nasıl merak etmiştim kim bu mayalar diye bir türlü net bir bilgiye de ulaşamamıştım. Hemen aldım kitabı başladım okumaya tamam dedim yıllar sonra bakalım maya kehanetlerin aslı neymiş. Kitabı aldım başladım fakat aradığım kehanete bu kitapta ne yazık ki ulaşamadım. Konusu mayalardan o kadar uzak bir kitaptı ki ilk sayfayı açtığımdaki hevesim maalesef ki kursağımda kaldı desem yeri. yazar daha çok kendi dünyasına , uzaylılara ve kendi araştırmalarını konu alan bir kitap olmuş. Benim beklentimi maalesef karşılamadı.