2022 4. kitabı
Okunma: 15 Mart 2022 20:46
*LORDLAR VE VARİSLER* Kitabın konusuna ve karakterlerinden bahsederek okuma keyfinizi spoiler ile yok etmek istemiyorum. O yüzden şunları söyleyeceğim sadece. Fantastik seven her bir okurun okuması gereken bir kitap olmuş. Konu olarak gayet klasik gibi görünse de oluşturulan dünya gerçekten çok başarılıydı. Özellikle yazarın bir Türk olarak bu kadar güzel bir fantastik kitap ortaya koyması beni çok mutlu etti. Türkler fantastik yazmasın/yazamaz diyenler utanır mı... Sanamam. Aynı zamanda kitapta olayların ve cümlelerin sürekli tekrar ederek sıkmaması benim için en önemli kriterdi ve kesinlikle bu kriteri aşmayı başardı. Bir kitap hakkındaki görüşümü etkileyen en önemli faktör kitabın kapağıdır. Bana göre içinde ne yazarsa yazsın kapak kitabı yansıtmadıkça o kitap baskısı başarısız olmuştur. Bu kitapta ise kitap kapağından daha önemli olan şeyler şömizler olmuş. Herkesin kendine (ve kendi burcuna) göre kapak alması çok güzel bir fikir. Elimde Lordlar ve Varisler varken okuyan diğer kişiler de "aa sen de mi Daren'cisin" gibi tepkilerle yanıma geldiklerinde kitap hakkında konuşacak birleri olması çok hoş ve aynı zamanda kitapları özelleştirmiş de oluyorsunuz. Kitabın iç kapağı ise gayet güzeldi. Çok şaşalı olmayan sade bir iç kapak. Ben kitabı gerçekten beğendim. Umarım ikincisi de bu şekilde olur. 10/10
Fantastik
Lordlar ve VarislerN. G. Kabal · Martı Yayınları · 202210,3bin okunma