·340 syf.····Okunma: 17 Mart 2022 20:18 Serinin ikinci kitabında Pearl ve Crow'un düğme hesapları başlıyor :D Bu arada tekrar uyarıyorum kitapta çok fazla açık sahne ve tetikleyici mevcut . Crow her tür sınırsız seks için Pearl'ün istediği adet düğme veriyor ona . Pearl adama ciddi anlamda bağlanıp hisler duymaya başladığı için daha duygusal ilişki için isteklerle karşılık verip ödemeler yapıyor . Ben dedim bu nasıl iş al gülüm ver gülüm gidiyoruz :D Çünkü bu şekil kızın 365 düğme toplaması mümkün değil bugün akşam yemeğine çıkalım konuşalım sonra evde benim istediğim gibi sevişelim diyor adam bundan 5 düğme istiyor mesela :D
Neyse bunlar düğme işleri ile takılırken Bones denen geberesice hala kızı geri istiyor Crow ve Cane 'e kız için 40 milyon teklif ediyor adam tam manyak zaten . Cane cinnet halinde kızı verelim diyor yada öldürelim kız kardeşimizin öcü alınsın kafasında . Crow tabi belli etmese bile Pearl'e takıntılı hale geldi bile o noktada asla kabul etmiyor . Bu sırada Cane bunların villaya Crow yokken gelip kızı kıstırıp öldüresiye dövüp fotolarını çekiyor Bones 'a yolluyor son anda Crow yetişip kendi kardeşini kolundan vuruyor . Kız ölümden dönüyor hastanede yatıyor Crow abi kafayı yiyor tabi . Neyse Pearl iyileştikten sonra aynı şekil ilişkileri devam ediyor kız artık adama aşık ama salak değil söylemiyor :D
Zaten Pearl okuduğum en güçlü kadın kahramanlar listeme girdi inanılmaz dirençli güçlü akıllı donanımlı bir kadın . Cane bir müddet sonra yediği haltın büyük hata olduğunu anlıyor özür diliyor üstüne abisine Pearl ile ilgili duygularını itiraf ettirmeye çalışıyor ama nafile tabi Crow kabul etmiyor . Arada bazı kıskançlıklar Pearl'un aslında sevgilisinin onu sattığını öğrenmesi bolca seks sonunda kız adama sevdiğini söyleyince klasik Crow cinnet oluyor . Pearl madem öyle sadece düğmelerimi toplayıp evime giderim havasında adamla arasına mesafe koyup özel istekleri bırakıyor . Crow yine mutsuz abi sen ne istiyorsun o zaman diye bağarasım geldi :D Kitabın sonunda Bones'un adamları kızı yine kaçırıyor fakat bizim hatun arabadan bunu kaçıran elebaş kadının cüzdanı ile kaçıp Havaalanına sığınıyor ve çaldığı cuzdanda olan pasaport ile Amerika için uçağa atlıyor :D Crow kızın kaçırıldığını anlayınca cinnet oluyor üstüne bileğinde olan yer göstericiden okyanus üstünde olduğunu görünce :P