2022 47. kitabı
"Kadın gönlüyle şaka olmaz..." "Kadınların gönlü oyuncak değildir." Zehra, Nabizade Nazım. Selam arkadaşlar, ‍️ Bugün sizlere geçen sene 21 Kadın 21 Öykü ile başlayan yolculuğun bu yılda 22 Kadın 22 Öykü olarak devam eden güzel bir edebiyat geleneği ile geldim. Bu kitabımızda 8 Mart Dünya kadınlar günü için kalemlerini birleştiren çok değerli 22 KADIN ve güzel öykülerini görüyoruz. Bu güzel kitabımızda ne görüyoruz her öyküde kadın dünyasından erkek dünyasını görüyoruz. Sevgisizlik, şiddet, acı ve gözyaşları içerisinde sıkışıp kalmış fedakar annelerimizi kızkardeşlerimizi , eşlerimizi yani Kadın'ı görüyoruz. Sevgili Atamızın şu sözünü de hiç unutmayalım. "Yeryüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir." Her öykü çok güzel ve özeldi. Bir erkek gözüyle okumak da benim için ayrı bir keyif idi. Empati yaparak kendi hatalarımı görmemi sağladı diyebilirim.. Hemcinslerime kesinlikle okumalarını tavsiye ederim. Alfred De Musset 'in kadınlar için şu sözü çok manidar "Havayı geldiği gibi, rüzgarı estiği gibi, Kadını da olduğu gibi kabul edin." Ben kitabı çok beğendim ve kesinlikle tavsiye ederim . Kitapla kalın dostlar ‍️
22 Kadın 22 ÖyküKolektif · Artshop Yayıncılık · 2022102 okunma