Puan vermedi·232 syf.····Okunma: 21 Mart 2022 16:31 Kişisel gelişim kitaplarından biriydi. Evrene olumlu mesajlar vermek, niyetini kendine çekmek, herkese herşeye sevgi ile yaklaşmak ve daha sonrasında evreninde size aynı oranda hatta daha fazla iyi şekillerde ödüllendirmesi olarak özetleyebiliriz. Birçok kişisel gelişimde var olan ve tekrar edilen konular. Ben kitabı alırken daha çok sipirituel konular üzerine daha detaylı bilgiler elde edeceğimi düşündüm fakat içerisinde sipirituel konular ile ilgili pek bilgi yok. İnsanların farklı deneyimlerinden bahsediliyor fakat kişiler Avrupada Amerika da yaşıyor ve çaresiz gördükleri ve sonunda mucize yaşadıkları olaylar bizler için çok da büyük dertler değil fakat onlar için büyük sorunlar. Bu sebepten mucize ve evrene olumlu mesajlar gönderdi oldu gibi konular burda pek inandırıcı gelmedi bana. Yazarın 3lü serisi var sanırım ilk defa okuyorum kendisini diğer iki kitabını da merak etmedim. Çok farklı olacağını düşünmüyorum. Kendinize etki etmesini beklediğiniz bir kitap arıyorsanız bunu önermem. İyi hissettirecek bir kitap değildi birinin size iyi davranmanız gerektiğini sürekli olumlu düşünmeniz gerektiğini söylediğini düşünürseniz de olur illa bunları okumaya gerek yok bence sonuç olarak benim beklentimi karşılamadı. Kitabı okuduktan sonra hayat hakkında olumlu düşünmem gerekirken kitap hakkında baya bir olumsuzluk yüklenmişim bende etkisi olmasını geçtim sinir stres yaratmış. Tabi herkesin deneyimi kendine merak edenler tabiki de okusun ve değerlendirsin. :)