2017 3. kitabı
AUDREY'yi Bulmak ll Sophie Kinsella . . En son lisedeki ikinci senemde suçum olmayan bir konu yüzünden bir kızla feci şekilde kavga etmiştim. Öyle psikolojim bozulmuştu ki otobüste bile herkes bana bakıp hakkımda dedikodu yapıyor gibi hissederdim. . . Audrey'in de başından bir olay geçiyor, bu sebeple evden dışarıya çıkamıyor. Ee.. birde sürekli taktığı şu siyah gözlükler var. Ve göz teması kurup, yabancılarla konuşmakta biraz (!) Zorlanıyor. Ta ki Linus'a kadar. . . Sınav haftamda okuduğum için eğlenceli ve akıcı diliyle beni hiç yormadı. Bu sebeple ben beğendim, tek şey Audrey biraz mızmız biri. Tabii başından geçeni bilmiyoruz ama depresif ve özgüveni yerlerde bir karaktere sahip(ti). Bu sebeple beni başlarda gıcık etsede sonralı bu durum Linus'la değişiyor. Linus Audrey'in kardeşi Frank'ın okuldan arkadaşı. Audrey için bir umut kaynağı oluyor ve onun özgüvenini geri kazanmasına yardım ediyor. . . . Beni güldüren bir kaç kısım var, bunlar kitabı sevmemi sağlayan unsurlar. Audrey'in babasının kişiliği ve onun üstünden yapılan espiriler paha biçilemezdi. Kitabı bir beklentiyle okumadım ve zaten bir ailenin 2-4 aylık hayatların a konuk olmuş gibiydim. Öylece izledim ve ne olacağını bekledim. Ben okurken zevk aldım. Beklentisiz ve sınav haftanızda okursanız gayet güzel vakit geçirebilirsiniz.
Audrey'yi BulmakSophie Kinsella · Artemis Yayınları · 2015567 okunma