Çaylak
2022 2. kitabı
ÇAYLAK 8/10 Herkese merhaba. Bugün Av serisinin ikinci kitabının yorumuyla geldim. Kitabı çok sevdiğimi şimdiden söyleyeyim. Annabelle Jefferson, zamanın çok öncesinden gelen savaşı artık biliyordu.Fakat bu savaşı sürdüren iki düşman türün ortasında kaldığını sanırken, kendisini izleyen yeni düşmanların varlığından haberdar değildi. Keşfedilen yeni türler, anlamı bilinmeyen kâbuslar ve devam etmekte olan savaş. Annabelle'nin ortasında kaldığı bu kaosta güvendiği tek kişi Jay Sullivan'dı. En az hasarla bu savaştan kurtulmaları gerekiyordu. Başlayan savaş ve ortaya çıkan sırlar onları derinden sarsacak.Yalanlar açığa çıktıkça her şey daha da tepetaklak olacak. Öncelikle ikinci kitabı daha çok sevdim. Yazarın kalemi daha da kendinden emindi ve karakterler daha farklıydı. Özellikle Annabelle ilk kitapta şaşkın ve ne yapacağını bilmez haldeyken bu kitapta bir şeyler öğrenmeye başlayınca işler içinden çıkılamaz ve ilginç bir hal alıyor. Annabelle'nin güçlü hâli ve o mükemmel duruşu. Jay, ilk kitapta birazcık gıcıktı ama Annabelle'ye karşı olan o yumuşak tavrı ağağğaağ yiyesim geldi. Kitabı çok beğendim. Yazar bu kitapta da akıcı yazım dilini konuşturmuştu. Bu kitabın nasıl bittiğini anlayamayacaksınız.Aşk bu kitapta önceki kitaba göre daha ön plandaydı. Ama bu beni rahatsız etmedi aksine Jay ve Annabelle’i okumak çok keyifli ve heyecan vericiydi.Serinim üçüncü kitabı için çok heyecanlıyım. Beklentim çook yüksek. Eğer okumayı düşünüyorsanız bekletmeyin derim. Kitapla kalın. İnstagram: @ gelmemeyegidenkitapkurdu
Fantastik Roman
ÇaylakM. Rise · Ephesus Yayınları · 20202,151 okunma