Birilerine laf anlatmaya çalıştıktan sonra aynada ben..
Canın akıllıca birkaç söz söylemek istedi mi, ormana git ve ağaçlara söyle, sonra hafiflemiş olarak tekrar evine dön.
Sayfa 36 - İkinci Perde - Leon
7,9bin Gösterim
Arkadaşlar bana da söyleyebilirsiniz. Ağaçtan farkım yok. Öyle ayakta duruyorum dünyada.
Yaşamayı sev dora bak ağaca her bahar yeniden nasıl sarılır yaşamaya nasıl açar çiçekleri bize ne güzel mesajı vermezler mi
3 yanıtı göster
Hep birlikte ormana gidip birbirimizle konuşup kavga etme fikri geldi aklıma :D
Yakında konuşacak ağaç da bulamayacağız. Malum Devleti Aliyyemiz, müteahhitlere çalışıyor :D
:D ahaha
Bu kitap sizde mevcut mu acaba, PDF olarak?
Önceki 2 yanıtı göster
istihzaistihza siz mail adresinizi yazın, kitabı bulabilirsem kitaplığımda ben pdf yapıp size göndereyim :)
1 yanıtı göster
Mantıklı aslında, ben de anlamadığım şeyleri bir nesneye ya da kuşlarıma anlatınca anladığımı fark ediyorum. İnsandan daha etkililer :)
"Köpekler kurtlardan nasıl nefret ederse, işte öyle nefret eder halk da özgür ruhlu kişiden; zincirlerin düşmanından, tapınmayandan, ormanı mesken edinenden." (Nietzsche) Belki de mesken bellemeliyiz ormanları?
Yıllar önce altını çizdiğim önemli satırlar resimyukle.io/r/nj2WlPXQfW ormanları mesken bellemek zihinlerimizdeki çoraklaşmış insanları söküp atmıyor. Sonunda hepimiz bir ata sarılarak delirebilecek seviyeye geleceğiz belki de.