···Okunma: 28 Mart 2022 06:25 Tek kelimeyle HA-Rİ-KAYDI️⭐️Poppy’im tüm yıldızlar senin olsun kraliçem ya⭐️
O kadar güzeldi ki, her şeyin öyle güzel işlenip bu noktaya getirilmesi… Ağzım açık, gözlerimde yaşlar ve çığlıklarla bitirdim🫠 Kitabın Casteel ve Poppy’nin ayrı olduğu ilk yarısını okumak o kadar içimi parçaladı ki… Ama bir yandan Poppy’nin Kieran ve diğer herkesle ilişkisinin geliştiğini görmek, Casteel’in bakış açısını ve onun Poppy’e olan aşkını okumak hem bunu telafi etti hem de başka bir şekilde içimi parçaladı. Poppy’nin Casteel için gerekirse tüm dünyaları yakması, Casteel’in Poppy için yapamayacağı şey olmaması, bu süreçte Kieran ve Poppy’nin hayatlarındaki en önemli kişiyi kaybetmelerinin acısıyla birbirlerine dayanmaları… Bunları okumak ve üçünün ilişkisine daha yakından bakmak o kadar güzeldi ki.
Poppy’im, kraliçem, tanrıçam gerçekten Güçlerinin gelişmesini izlemek, kararlılığı, cesareti... Her şeyiyle o kadar harika bir karakter ki. Yoluna yıldızları sereyim kraliçem ya️⭐️⭐️
Sonunda tekrar kavuştukları sahne benden bir şeyler götürdü, ağlayarak smut okudum🫠 Sonra bir de Joining var tabi. Bence ne eksik ne fazla olması gerektiği gibi yazılmıştı. İkinci kitaptan beri süregelmesi ve üçünün ilişkisinin gelişimi bunun zeminini hazırlamıştı zaten. Olan olaylar sonucu da bir nevi kaçınılmaz oldu yapılması. Ben severek okudum, hiç sorun da etmedim.
Bir noktadan sonra öyle şeyler oldu, öyle sırlar açığa çıktı ki… Isbitch sonunda hak ettiğini buldu ama neden olduğu şeyler Son 100 sayfada kalbim bir yerden sonra duracak sandım Sera’m Poppy’min Primal olması, gücünün zirveye çıkması, yaptıkları Gerçekten diyecek hiç bir şeyim yok️ 5/5, 10/10, 100/100 kitaptı️ O sondan sonra efsane şeyler olacağını hissediyorum ve beşinciyi sabırsızlıkla bekliyorum ️