2022 30. kitabı
Okunma: 28 Mart 2022 14:01
#gargoyle Selam ️ Sizlere kalemine bir kez daha hayran kaldığım yazarımız @ayse.kale_ nin #gargoyle adlı kitabı ile geldim. Kesinlikle keşfedilmesi gereken bir yazar. #ückadınzeliha adlı kitabını okurken elimden bırakmamıştım. Aşk kitabı okurken bunu da öyle bekledim lakin #polisiyeroman çıktı. Soluksuz okudum. Kitabın sonuna kadar katili asla tahmin edemiyorsunuz. Hiçbir şekilde ipucu yok. Sonlara doğru tek bir noktada yakaladım. Ele aldığı konuyu öyle güzel işlemiş ki katile hak vermemek imkansızdı hatta iyi ki yapmış helal bile dedim.. Adalet denen kavramın bizim ülkemizde olmadığını artık hepimiz biliyoruz ve buna çok güzel değinmiş yazarımız. Keşke sosyal medyasını aktif kullanabilseydi kendisi ile sohbet etmek isterdim. Her gün binlerce kadınımız, kızımız tohum israfları yüzünden hayatları ellerinden gidiyor. Onca delillere rağmen hep suçlu kadındır.. ‼️ O saatte dışarıda olursa elbet başına bir iş gelir ‼️ Kısa etek giyerse erkek bakar ‼️ Kadın kuyruk sallamasaydı erkek bir şey yapmazdı Hep biz kadınlar suçluyuz ve bu algıyı bir türlü değiştiremiyoruz. Kadın tecavüze uğrar, öldürülür ama katil elini kolunu sallayarak gezer ceza bile almaz. Ve bizim baş kahramanımız bütün tohum israflarına hak ettikleri sonu kendi elleriyle veriyor. Devletin, hakimlerin yapamadığını yapıyor.. Ellerin dert görmesin Sonunu hiç bir şekilde tahmin edemediğim bu polisiye türde eseri herkesin okumasını tavsiye ediyorum @ayse.kale_ kaleminiz daim olsun yeni kitaplarınızı merakla bekliyorum. @lunayayinlari @okuyannhic bu kitabı önerdiğin için çok teşekkür ederim. Elimden bırakamadım resmen kendimi unuttum ️
GargoyleAyşe Kale · Luna Yayınları · 202110 okunma