···Okunma: 30 Mart 2022 23:17 "KADERİN BİRLEŞTİRDİĞİ İKİ ÂŞIKTIK BİZ
KAZIK VE KİBRİTİN
YAŞAM VE ÖLÜMÜN
TANRILAR VE CANAVARLARIN"
Yılan ve Güvercin serisinin son kitabı olan Tanrılar ve Canavarlar kitabını başarılı buldum ve sevdim. Yazar ikinci kitapta ne yazacağını bilememiş bazı yerlerde sıkmıştı ama bu kitapta kesinlikle sıkıldığım hiçbir şey olmadı. Düzelmesini beklediğim şeyleri okuyayım derken bitmiş oldu :)
Yani eksiklikleri vardı, klişe olan olaylar vardı ama beni rahatsız etmedi. Ana karakterlerin sevgisi bu kitapta daha da oturmuş ayrıca bana dostluğu, kardeşliği, annelik duygusunu hissettirdi.
Lou ise sevdiğim en iyi kadın karakterlerden biri oldu. Gücü, aşkı ve fedakarlığı ile etkileyiciydi.
Reid ise ikinci kitapta beni çok sinir etmişti fakat bu kitapta yine çok çok sevdim.
Ancak nasıl olduysa bu kitapta favori karakterim Beau oldu özellikle Lou'yu kardeşi gibi koruyup kollaması çok iyiydi.
SPOİLER İÇEREBİLİR*
Ama ama Morgane nam-ı diğer kötü karakterimiz ki beni bıktırdı gerçek anlamda fakat yazar işte burada çuvallamış, sen üç kitapta ne yapsan ölmeyen bir kötü karakter yaratmışsın da ölümü bu kadar dandik olmamalıydı; tamam öldü kurtulduk gibi bir şey oldu bu bana baştan savma geldi.
Yine de yazarın ilk serisi bence çok güzel bir iş çıkarmış eğer okumak isteyen varsa tereddüt etmeden okuyabilirsiniz.