2022 10. kitabı
Okunma: 09 Nisan 2022 09:51
Zengin bir ailenin kızı olan Devin, liseyi Amerika'da okumuş,ilk aşkı Arda'yı tanımış ve onun bir parçası ile Türkiye'ye geri dönmüştür.Bu durumu ailesine anlatmak için Türkiye'ye gelen Devin, babasının planı ile Korhan ile evlenmek zorunda kalır.Bu evlilik Devin için cehenneme açılan kapıdır.Korhan ile bu cehennemde 5 yıl yaşamıştır.Öyle bir gece gelecektir ki,o gecede ateş Devin'i yakıp kül edecektir. Bu olay Devin'e Amerika'da yeni bir hayat sunacak lakin bu hayatta sağlıkla sınanacak, Marcus ve Nalan dostluğunu bulduracak ve aşkı da yaşatacaktır.Küçük meleği Alya ile tüm zorluklara göğüs geren Devin için,esas hayat Alex ile başlayacaktır. #Kendiyorumuspoileriçerebilir Yepyeni bir kitap yorumuyla karşınızdayım bugün beni çok hüsrana uğratan bir yorum ile geldim konusu bir nevi hoşuma gitmişti kapayla zaten gönlüme taht kurmuştu fakat sorun şu ki kitap beni aşk üçgeniyle bir nevi canımı sıkmaya yetmişti ardından kitapta bazı yerlerde sıkıldığımı söylebilirim akıttığı zamanlarda oluyordu ama beni bir tık sıktı gelelim artı yönlerine biliyoruz ki çağımızda Devin gibi binlerce kadın şiddet görüyor Devin sadece onlardan biri Devin benim için harika mükemmel bir anne kızı için yaptıkları içime çok işlediğini söylebilirim kocası ve arkadaşı tarafından tacize uğrarken bile mücadeleyi hiç bırakmadı bu beni bir nevi mutlu etti Devinin yaşadıklarını bizat bende yaşamış gibi oldum biz okurlar hepimiz birer Devindik... Başka bir kitap yorumunda görüşmek dileğiyle
DevinCan Dikmenli · Dokuz Yayınları · 2022442 okunma