···Okunma: 11 Nisan 2022 05:16 Esra Ezmeci - İz Bıraktığın Kadar Varsın
Selaaaam! Ben geldim… Esra Ezmeci’nin son kitabını da okudum nihayet ve okumadığım kitabı kalmadı diyebilirim. Bu kitap diğer tüm kitapları gibi benim hep aşina olduğum bir kitaptı daha doğrusu aşina olduğum konulardı maalesef. Ama bu kitapta benim merak ettiğim şeyler vardı. Tuzlu su falan bu kitapta derin bir şekilde anlatılmıştı. Şemalar, grafikler, binbir çeşit kurallar… Bence sıradan bir kitap olmuş ama tabii kısım kısım ve bilgi birikiminize göre değişir. Bazı kısımlar sizi ilgilendirmeyebilir bazı kısım tam aradığınız cevaplardan oluşabilir. Her kitabında bunu görüyorum ve yine söyleyeceğim, biraz eksik ve klişe bir tat var kitapta. Daha iyi daha üst seviye şeyler kaleme alınabilirdi. Tabii bu benim daha önce okuduklarımdan dolayı kaynaklanıyor olabilir. Yine de her şeye rağmen diğer kitaplarına göre en en en iyi kitabıydı.
İçinde bir ilişkiye dair aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. Giyim kuşam, renklerin enerjisi, dişil ve eril enerji, dekorasyon önerileri, tütsüler, koku ve yağ önerileri, masaj teknikleri gibi daha birçok şeyy… Ama bir uzman psikologdan daha fazlasını beklerdim. Tüm kitaplarını okuduğum için artık rahatça söyleyebilirim, tavsiyeler güzel, tuzlu su olayı ve çapalama için teşekkürler ama çok çok daha iyisi olabilir. Şunu belirteyim, özellikle ilk sayfalarda bulunan Hürrem Sultan hikayesini çok sevdim. Dişil enerji için bence gerçekten çok iyi bir örnek olmuştu.
Hepinize iyi okumalar..