·144 syf.····Okunma: 14 Nisan 2022 22:40 Kitabın yorumunu yapmaktan ziyade sizlere kitapla ilgili hislerimi söylemek istiyorum. Bir heyecanla bekledim kitabın çıkmasını.. Çok sevdiğiniz birinin uzun bir yoldan size gelmesi gibi.. Uzun uzun yollar bayırlar aşılmışlar ve sonunda denizi görmüşüz..
Yazarımızı uzun zamandır tanıyorum :) O kadar ince düşünceli bir insan ki..
Kitaba gelecek olursak, bazen bazı kitapları okuyup anlamak için kaybetmiş olmak gerekir, ya da tabiri caizse eksilmiş.. Sevdiklerinizi, hayallerinizi, umutlarınızı kaybetmiş olmak. Ben kaybettiklerimi buldum. Onlarla sohbet ettim. Ben içimde büyüttüğüm o çocukla konuştum. Düşe kalka büyüyen dizleri elleri kan revan içinde kalan o çocuk. Yinede çocukluğundan bir şey kaybetmemek için çabalayan o çocuk.. Ama her şey geçer bilirsiniz. Her yara kabuk bağlar her düşüşün kalkışı da vardır bilirsiniz.
Üzerini kapattığım her yara ile yüzleştim. Eve hep tek başıma döndüm.
Kaybettiklerimin yasını tuttum o evde. Kaybettiklerimle güçlendim.
Revolver i çok kez kullanmak istedim. O çok sevdiğim insanların bana uzattığı.. Ölmek bu kadar kolay olmamalı demişti gregor. Doğru dedim. Bu kadar kolay mı ölmek..
Bir uçurum kenarında oturdum ağladım bir otogarda bile ağladım, evde ağladım.. Bir gece yarısı saat üçte oturup boşluğa da baktım.
Kitabı okurken de öyle gözlerim dolu dolu okudum :) bana ait bir his var şuan başucumda. Hislerimin somut hali var. Bana ait izler var bu kitapta diyorum baktıkça.
Altı çizili her bir cümle için satırlarca yazabilirim ama benim anlattıklarından ziyade sizin hisleriniz önemli. Okurken hissettiğiniz..
Kitabı kapattığınızda başlıyor hikayeniz. Ya da benim gibi zaten mevcut bir yaranızı seviyorsunuz, anımsıyorsunuz, sohbet ediyorsunuz..