Kalabalık bir ekiple okuduğumuz yazarın ilk kitabı olan Sansar incelemesiyle geldim bu gün sizlere.
Akın lise yıllarında bir úst sınıfta okuyan Merve ye aşık olmuştur. Ona aşkını ilan etmeyi düşünürken, aynı okulda okuyan Burak Merve'ye onu sevdiğini söyler.
Burak,Merve ve Nazlı ayrılmaz üclüdür. Serdar ve Akın da en iyi dosttur.
Yıllar geçmiş Akın sevdiği Merve'ye açılamadan, okul bitmiş yolları ayrılmıstır. Akın narkotikte görev yapmaktadır.
Merve Burak'la evlidir. Yıllar sonra Burak'ın Sansar ilac firmasında çalışırken öldürülmesi ile yolları kesişir.
Merve intikam, Akın Sansar Şirketi'nin uyuşturucu ürettiklerinin bilincinde ve onları yakalamanın peşindedir.
Kader onları bir araya getirebilecek mi?
Sansar yakalanabilecek mi?
Merve intikamını alabilecek mi?
Tüm bu soruların cevabını kitabı okuyunca bulacaksınız.
Yazarımızın ilk kitabı olmasına karşın, güzel bir kurgusu ve olay örgüsü olan, her sayfada okuyucuya ayrı heyecan yaşatan ve akıcı anlatımı ile türünde beklentimin üzerinde yerini alan kitaplardan olmayı başardı.
Gençlik aşkı ve arkadaşlıkları on üç yıl sonra ilginç olaylar sayesinde kesişen insanların hikayesini, intikam denen duygunun, insanın canı yandığında ne kadar kuvvetli olabileceğinin, insan istedikten sonra yapamayacağı hiçbir şeyin olmadığının göstergesi olana bu roman için Esra Esenlikçi'ye teşekkür ederim. Kalemi daim, okuru bol olsun.