·480 syf.····Okunma: 16 Nisan 2022 04:20 #OkudumBitti
#SırlarUçurumu
#AleinKentigerna
#480Sayfa
️ Ne konakmış arkadaş, ne sırmış; Dallas halt etmiş
️ Roussel ailesi dönemin Fransa’sının önemli ailelerindendir ve Balnc de Venue malikanesinde yaşamaktadırlar.
️ 1816 yılında ailenin büyük oğlu Frederic’in karısı Madam Eugenie’nin uçurumdan düşerek ölmesi üzerine tüm aile şok yaşar.
️ Yaklaşık yirmi yıl sonra kızı Georgette’nin nişanında Frederic’in de karısıyla aynı yerden düşerek ölmesiyle aile yeni bir şok yaşar.
️ Frederic’in ikinci eşinden olan oğlu Francis babasının ölümünden şüphelenerek araştırmaya başlar. Araştırma ilerledikçe sırlar ortaya çıkmaya başlar.
️ Ailenin her bireyi ile ilgili bir başkasının vakıf olduğu sırlar, herkesin içinde olduğu farklı farklı entrikalar…
️ Francis’in araştırmaları ailenin üzerinde olduğu söylenen “laneti” çözmeye yetecek mi Bunun cevabını kitapta alacağız
️ Bambaşka bir Kentigerna kitabı okudum. Esasen kitap yorumlamaya pek müsait bir kitap değil bence karakter sayısı oldukça fazla, her karakterin hayatına detaylıca inilmiş, ve bence bu kısım biraz uzatılmış. Giriş kısmındaki gereksiz uzatma kısmını saymazsak finali fazlasıyla tatmin etti Oldukça farklı bir Kentigerna deneyimi için#SırlarUçurumu demeli
Lütfen kitap okuyalım ️️