Puan vermedi·85 syf.····Okunma: 15 Mart 2022 20:43 Okuldan mezun olmak üzere olan gençler uçurum törenini kutlayacaklardır. Ancak içlerinde biri vardır ki törendeki amacı sadece onu değiş başkasını seven birini kötü yollardan kendine mecbur bırakmaktır. Bu düşüncedeki kişi Rüstem'den başkası değildir. Zühre'ye aşıktır ancak Zühre, Rüstem'in çocukluk arkadaşı Aybek'i sevmektedir. Rüstem de aklınca tek çareyi uçurum kutlamasında Zühre 'ye ilaç verip onunla birlikte olmakta bulur. Böylece Zühre onunla olmaya mecbur kalacaktır.
Rüstem kötü emellerine ulaşabildi mi?
85 sayfalık kitap ismi ne kadar rahatsız edici olsa da aslında vermek istediği mesajlar açısından oldukça okunmaya değer. Öfkeyle karar verilen işlerin aonucunun ne kadar kötü olabileceği, yanlış arkadaş seçiminin, girilen yanlış ortamların ve kötü alışkanlıkların hayatımızı nerelere sürükleyebileceği en kötü örneklerle anlatılmış belki. Ama dikkatli okursak bir sürü ders çıkarabileceğimiz kesin.
Kitaba dair yapabileceğim eleştiri ise kesinlikle editör ya da yayınevi yönünden olacaktır. Metin neredeyse hiç düzeltilmemiş, yazım hataları, anlatım bozuklukları kitabın okunmasını ve anlaşılmasını gerçekten çok zorlaştırıyor. Umarım yazarımız bundan sonraki kitaplarında bu konuda daha dikkatli olur.