#KitapYorumu
Yazarın daha önce Üç Yapraklı Ahududu kitabını severek ve eğlenerek okumuştum. Ve Bir İstanbul Gecesi kitabı da beni yanıltmadı.
Yazarın eğlenceli ve kendini okutan bir dili var ki bu en çok hoşuma giden şeylerden biriydi.
Zeynep ailesinin yanına biraz kalbi kırık şekilde döner. İstanbul'a ayak bastığı gibi kardeşinin evine gider ve onu orada bir sürpriz bekler. Esmer Güzeli sürprizi.
Ayaz ile değişik bir tanışma yaşarlar ama daha ilk anlardan başlar bir takım duygular içlere girmeye. Gerçi biri çoktan..
Açıkçası çok eğlenceli bir kitaptı. Sadece Zeynep ve Ayaz değil, Nehar, Hare,Bahar, Efe, Ateş, Yağız, Mahmut, bir çoğu o kadar güzeldi ki. Arkadaşlıkları, aileleri ve sevgileri hepsi o kadar içten ve gerçek gibiydi ki. Kızların daha en baştan Ayaz ile Zeynep'i birbirine yapma planları. Ahh çok güzeldi çok.
Açıkçası Ayaz'a bir tutam kalbimi bıraktım. Öyle güzel ki, sevişi, karakteri. Çok hoşuma kaçtı.
Bazı hüzünlendiren kısımlar, bazı sinir edici sahneler de vardı tabi ee onlarda kitabın tuzu biberi canım. Mesela o Berk ve annesi tam bir karabiber, hapşur gönder. Ayaz'ın annesi..
Ve Poyraz ile Şafak'ı da ufaktan görmek de ne şahaneydi ama.
Bahar, Hare ve Nehar'ın aşk hikayelerini de merak etmiyor değilim. Yazarımız bize azıcık bir şeyler gösteriyor kitapta. Onları da okumayı çok istiyorum.
Söylenecek çok şey var ama size en güzeli kitabı okumanızı önermek olur. Neler neler demek istiyorum cidden ama ben spoiler olmadan fazla anlatamam o yüzden bu tatlı eğlenceli güzel kitaba merhaba demeli değil mi?