·328 syf.····Okunma: 21 Nisan 2022 18:46 daha karanlık ve gizemli bir havası olmasını beklediğim bir kitaptı. insanlar da yüksek puan verince biraz beklentimi yükselttim sanırım. kitap Roanoke Kızları ve başka bir kitabın karışımı gibiydi. midemin bulandığı ne okuyorum ya diye düşündüğüm yerler oldu ama kitaptan zevk aldım mı aldım şimdi. ne olursa olsun dandik korku gerilim romanları okumayı seviyorum. belki de bu yüzden bana öyle gelmiştir aşina olduğum için ama eğer korku türünde bir şeyler okumak isterseniz okuyabileceğiniz seçeneklerden biri olabilir diye düşünüyorum.
konusuna gelecek olursak güzel ve cesur olan Noemi adlı kızımız hayatını yaşamaktayken bir gün babasına bir mektup geliyor. babası kızın kuzeninden bir mektup almış ve onun için endişelenmiş bu yüzden kuzenini kontrol edip gelmesini istiyor. noemi kabul ediyor ve olaylar gelişiyorr. tüm hikayeyi anlatıyormuş gibi hissettiğim için kitaptan çok bahsetmiyorum bu yüzden hissettirdiklerini yazdım kendime geleceğe dair not olmasını umarak.