2022 51. kitabı
Okunma: 28 Mart 2022 00:00
Lekeli Taç ~ Erin Watt . Olaylı Royal ailesi ile tanıştınız mı? İlk üç kitapta Royal kardeşlerden Reed ve Ella Harper’ı okumuştuk. Şimdi üniversitede okuyan büyük kardeş Gideon’ı okuyoruz. Geçmişte yaptığı hatalarını telafi etmeye çalışıyor. Savannah Montgomery’e karşı büyük hata yapmıştı ve pişmanlığıyla savaşırken yeniden çabalamaya çalışıyor. Savannah ihanetle büyük bir yara almış ve o yara kabuk bağladıkça kızımız daha çok sertleşmeye başlamış. Şimdi Gideon için zor ve mücadele etmesi gereken bir aşk var. Royal ailesiyle tanıştığım andan itibaren pek zaman geçiremediğim ama merak uyandıran bir karakterdi. Günümüz ve geçmişte yaşanan olayları okuduğumuz bir kurguydu. İlk tanıştıkları zamanlar Savannah’ın daha toy olduğu zamanlar ve yaşananlar karşısında günümüzdeki haline dönüşümünü okuduk. Çok saf, toy ve aşık bir kız ama hayatın kötü tarafıyla karşılaşıyor. Şimdiki hali daha çok hoşuma gitti. Güçlenmiş şahane bir kadın olmuş. Gideon beni çıldırttı arkadaşlarHatalar, korumak için yapılanlar ve düştüğü kuyuyu okuyunca hadi ama sen Royalsin nasıl düştün bu duruma diye çığlık atmak istedim. Ama Royal çekiciliğine engel olamıyoruz Aile olaylı olunca her bir üyesi de nasibini alıyor ve önceki kitaplardan tanıdığımız Steve ve Dinah burada da çıldırttı beni sizden hiç hoşlanmıyorum arkadaşlar Kitapta tek eksik kısa olmasıydı. Bazı şeyler yetmedi “Eee devamı?” diyerek çevirmek istedim. Aslında yaşadıkları şeyler çok yoğun ve detaylı okuyabileceğiz olaylar ama kısa olunca eksik hissettim. Yine de bu aileyi her şeyiyle seven biri olarak keyifle okudum. Sizler de bu aileyi seviyorsanız şans vermelisiniz . "Bir keresinde bana ağzımı her açtığımda yalan söylediğimi söylemiştin. Sana değiştiğimi göstermeye çalışıyorum. Bu saatten sonra sadece gerçekler var."
Lekeli TaçErin Watt · Yabancı Yayınları · 2021419 okunma