2022 61. kitabı
Okunma: 18 Nisan 2022 12:05
Cathy(Catherina) Fontana yaklaşan doğum günü için sabırsızlanmaktadır. Ailesi evde arkadaşlaeını çağıracağı bir kutlama yapmasına izin vermiştir. Bu kutlama sayesinde sınıfındaki diğer gruba da kendini kabul ettireceğini düşünür. Ama bu konuda tereddütleri de yok değildir. Bu kobuları düşündüğü bir gece uyku tutmayınca sessizce evden çıkar ve yürümeye başlar. Evlerinin yakınındaki mezarlığın yanından geçerken karşılaştığı ihtiyar kadın onu son derece korkutur, kendini eve nasıl attığını bilemez. Ertesi gün uyandığında kendini gece yaşadıklarının bir kabus olduğuna inandırmaya çalışır. Oysa yaşadıkları gerçektir ve sadece başlangıçtır. Sabursızlıkla beklediği 17.yaş gününün hayatının kabusu olacağının farkında değildir. @yusufozturk1991 kaleminden okuduğum üçüncü kitaptı. Diğer iki kitap seri halindeyken bu tek kitaptı. #vahşievreneyolculuk ve #sinustasininlaneti kitaplarında fantastik ögeler yer alırken bu kitapta yazarımız korkuya geçiş yapmış ve şunu söyleyebilirim ki ilk kitaptan bu kitaba kadar yazarımız gerçekten çok çok başarılı bir yol kat etmiş. Kendisini gerçekten tebrik ediyorum. Kalemi daim, okuru bol olsun
Ölüm Diyarları Karanlığın EfendisiYusuf Öztürk · Uyanış Yayınevi · 202246 okunma