Puan vermedi·600 syf.····Okunma: 25 Nisan 2022 18:33 -orjinal olun, yaratıcı senaryolar kurun.-
15-18 yaşlarındaki kızlar için aranmayan özellikte bir kitap *
Sanılanın aksine bir inceleme. Normalde aklımda yoktu ama sırf popülerlik için burada bir okurun 'amacım anne babaları bilinçlendirmek' diyerek eleştirmek için yaptığı incelemelerden sonra bir şey demek gereğini hissettim. Kendisi Osman Şahin ve Zülfü Livaneli gibi isimleri de eleştirmişti. Bir çok kitap ona göre boş ve gereksiz. 'Ferrarisini Satan Bilge' 'Simyacı' 'Doğu'nun Limanları' ...
Bu kitapların hiçbirisi Watpadd de değil halbuki. Neyse zevkler ve renkler tartışılmaz. Ama kendi fikirleri olan bir bireyin bir youtuber eleştirdi diye bir görüş oluşturması imkansız. Fikirsiz ve etkilenmeye açık hayran kitlesine has özellikler bunlar.
Bir zamanlar bu ülkede Kürtçe konuşana, Ahmet Kaya dinleyene de linç baskısı yapılıyordu. Şimdi aynı güruh zaman ve boyut değiştirerek 'Watpadd' kitapları okuyanları linçliyor.
Lan ...ına kodumun evladı, bir güruh sessizce kimseye zarar vermeden bir şeyler yapıyor orada. Bu seni neden rahatsız ediyor?
Kitapların iyi örnek teşkil etmediğini söylüyorsan kendi hayatına bak önce. Birilerini eleştirmek için önce kendinize bakın.
İster Kürtçe şarkı söyler, ister K-POP dinler, isterse p*rno izler.
Sürekli aynı tarzda kitap okumak, aynı tarzda müzik dinlemek ve aynı tarzda film izlemek bunaltır insanı. Kültür çeşitliliğinden rahatsızsan s..tir git.
Kitapla ilgili yorumuma da gelince : b.. gibiydi. AMA YİNE DE ŞU 1K'NIN MURAT SONER'İ ALINTILARLA YAŞAYAN ADAMA İNAT, YOBAZ VE FAŞİSTLERE İNAT KÖTÜLEMEYECEĞİM. YAZARLIK DA KAPİTALİZME HİZMET ETMEYE BAŞLADI ÇÜNKÜ. BUNLA DA İDARE EDECEĞİZ ARTIK. ŞİMDİ KİTABI DEĞERLENDİRMEYE GEÇELİM
BİR ÇEŞİT BERGEN SENDROMU
var olan bir gerçek. hem erkeklerin bile yolda görünce kafasını çevireceği tipleri sevip sonra patlamaya hazır bomba olan bu tiplerden zarar görünce “nereden bilebilirdik :(“ diyorlar.
nerede karaktersiz, yavşak, onursuz, kendilerini aşağılayan, hayatı bitik p*ç varsa onların peşine takılıyorlar. sonra da ağlıyorlar.
şu sıralarda bir dizi var.
nişanlısını biriyle aldatıyor.
aldatma aracı olarak kullandığı kızı hamile bırakıyor.
hamile olduğunu bilerek dövüyor falan.
sonuç? her iki kadın da bu adamın manyağı
ülke ne ki. dizileri ne olsun
bergen filminden sonra millet arabesk özentisi oldu.
işte bu triplerde bir genç kızımız var adı doğa
bu doğanın abisi polis birini öldürüyor onun oğlu da intikam için kız kardeşini kaçırıyor sonra ona tecavüz vs bir sürü gelişmeler oluyor.
İnsanın başına ya meraktan ya y...ktan gelirmiş ne gelirse.
sonu da yavan ve iğrenç bitti tek aralar güzeldi.
Hiç güzel bir örnek değil kızlar bu kitap aile yaşantısına uygun değil. Okuyun yine de bilinçli okuyun.
KENDİ PARANIZI KAZANIN SONRA KOCA BULUN. Ve doğru heriflere aşık olun.