2022 42. kitabı
Okunma: 26 Nisan 2022 23:58
Baştan sona içimi kıpır kıpır ettiren, yüzümde gülücük, dudaklarımda kıkırtı ile okudum 10 Doğruluk 1 Cesaret kitabını. Hafta sonuma renk katarken benim de ne kadar çok ihtiyacım olduğu fark ettim böyle bir hikayeye Kalabalık bir ailesi olan Olivia, resmî olarak olmasada okulunu ikincilikle bitirmiş, üniversiteye gitmeden önce doyasıya partilerde eğlenmeye hak kazanmıştı. Aile içinde okuldaki başarısı ile övünülürken kendisiyle de gurur duyuyordu ve son dört yıldır bu haftaki partiyi bekliyordu. Kim Olivia'nin yerinde olmak istemezdi kiiii... Tam her şey tıkırında derken büyükannesinin aile etkinliğinde telefonuna gelen bir mail ile tüm okul yılları boyunca sıkı sıkıya çalışması boşa gitmek üzereydi. Beden eğitimi dersini tamamladığına dair imzalı formu okula teslim edilmemişti ve bu durumda Olivia mezun olamayacaktı ve bu durumu halletmesi için bir haftası vardı. Koç Cantu ile geçireceği ve ona yardım edeceği dört gün her şeyi telafi etmeye yetecekti. Bunun için uzaktaki annesini ve tüm akrabalarını kontrol altına almış arkadaşlarını da örgütlemişti. Ne varki hiç hesapta yokken eskiden tanıdığı ve şimdilerde bi hayli değişmiş olan Leo birden bire orataya çıkmış Olivia nereye gitse karşısına çıkmaya başlamıştı. Aslında fena bir oğlan değildi ama Leo ile görüştüğünü kimsenin duymasını da istemiyordu. Ama Olivia kalbini çarptıran Leo'ya ne kadar karşı koyabilecekti ki... Kitabı okumaya başlar başlamaz sizi de içine çeken ve o kocaman ailenin içinde yer almak isteyeceğiniz bir hikâyeydi. Anneannesi, teyzeleri, dayıları, yengeleri, kuzenleri ile rengarenk bir ortam.Efsane Dörtlü'yü özellikle kuzeni Charlie' yi çok sevdim. Onunla ilgili bölümleri okumak aşırı eğlenceliydi. Bir günde bitirebileceginiz sıcacık, eğlenceli ve akıcı bir hikâyeydi. Benim de eğlenceli hikayeye ihtiyacım var diyorsanız aradığınız kitap kesinlikle cıvıl cıvıl baskısıyla hem gününüze hem de ruhunuza iyi gelebilcek #ondogrulukbircesaret
10 Doğruluk 1 CesaretAshley Elston · Yabancı Yayınları · 2022323 okunma