2022 143. kitabı
Serinin ikinci kitabında ilişkileri oturdu daha iyi olur bazı gerginlikler ve mutlu son olur dedim . Ama daha sevimsiz duygusal samanlıklar boşluklar oldu . Aradan 5 ay geçmiş abla ilk kitabın sonunda kurtulmuştu Hanna onunla beraber işte çalışıyor .Cross ile ilişkisi belli bir rutinde devam ediyor . Bu arada kendisi 21-22 yaşında Cross 30 ama Hanna'nın resmen kıçı kaşınmaya başlıyor .Bu adam niye gelecekten hiç bahsetmiyor bizim ilişkimiz ne olacak falan diye düşünmeye başlıyor . Yani arkadaşım kız kurusu değilsin ilişki daha 5 aylık nedir bu düşünceler kıstımı diye sinir geldi bana o noktada . Üstelik kurup kurup abuk triplerini açıklama yapmadan adama yansıtmaya başlıyor falan . ikili Pov olarak yazıldığı için adamın tarafını okurken hiç öyle derin bir aşk sevgi okumuyoruz bu arada :D Neyse bu gerginlikler ilerliyor bazı patlamalar yaşanıyor yanlış anlamalar bonus oluyor bunların ilişki boka sarıyor. Sonrasında kızın eski erkek arkadaşı adamın cart diye ortaya çıkan üvey kız kardeşi vs ile konu hafif karışıyor . Bu arada adamın Pov hala neyse ya bu ilişki boka sarıyordu belki bittiği iyi oldu falan şeklinde . Yani kitabı böyle yazarsan tabi aşk sevgi hissini adam gibi veremezsin :P Neyse sonunda olaylar çözüldü adam bir anda manyak gibi kadını sevdiğini anladı kafasına aniden nasıl dank ettiyse ne olduysa artık :D
Make Me YoursM. S. Parker · CreateSpace Independent Publishing Platform · 20162 okunma