·240 syf.····Okunma: 29 Nisan 2022 19:22 Kitap aslında kırmızı başlıklı kız ve kurt hikayesinin modernize edilmiş hafif değişmiş hali . Sarah namı diğer Red erkek arkadaşını bir süre önce başka bir erkeğe kaptırmış işini kaybetmiş büyük sıkıntılar içinde . Sonunda acayip ünlü yazar hiç tanışmadığı büyük annesine mail atıyor sarhoş kafa ile . Sonra cevap geliyor üstelik hesabına 30 bin dolar yatıyor . Hemen atlıyor kaldığı adaya gidiyor Güney Carolina açıklarında bir ada . Fakat adaya gittiğinde bu arada 8 km lik bir yer ada teller zar zor çekiyor falan tek bir adam bunu karşılıyor . En nefret ettiğim şeydir bu tip mahrumiyet yerleri kesip gömseler kimse bilmez hastalansan şehre yetişene kadar geberirsin valla :D Adamdan büyük annesinin öldüğünü parayı kendisinin yolladığını bazı hukuksal işlemler için ondan yardım istediğini öğreniyor .
Adam kendini Race diye tanıtıyor .Aslında 6-7 sene önce karısı ve sevgilisinin öldürülmesi davasından zar zor aklanmış sonra ortadan kaybolmuş James Wolfe . Aynı zamanda W imzası ile tanınan gerçekte kimsenin kim olduğunu bilmediği çok ünlü bir ressam . Aslında konu güzeldi ama kitabın yarısından çoğu adada bunların seks yapması veya devamlı deli dana gibi koşturması ile geçti . Son kısım daha iyiydi işin içine geçmişte karısını öldürenler girdi adayı bastılar cinayete teşebbüsler oldu gerçek suçlular ortaya çıktı . Ama sonuçta kitaptan beklediğim zevki alamadım .