2022 11. kitabı
Okunma: 24 Nisan 2022 00:00
Kitabın vermek istediği mesaj çok güzel. İzlediğimiz, takip ettiğimiz vb. kişilerin gerçek yüzüne tanık oluyoruz bu kitapta. Kulaklarınıza fısıldanan her şeyi yapmak zorunda olduğunuzu düşünsenize... ______________________________________________________________________ Kitap çok güzeldi ancak yarım kalmış gibiydi. Cevabını alamadığımız çok şey oldu. Ama Zeynep Sey'in kalemiyle ilk defa bu kitapta tanıştım ve gayet sade akıcı bir dili olduğunu düşünüyorum. ______________________________________________________________________ Karakterler hakkındaki Düşüncelerim: -Spoiler- Erkin: Bu çocuk aşırı tatlı sempatikti ama bence bu bizi sırtımızdan bıçaklayacak. Lidya: Eva'nın Bff'i. Favori karakterlerim arasında. İzel: Bir karakterden bu kadar nefret edebilirdim. Cidden nefret kustum. İzel burnun bu kadar havada olmasın lütfen. Ayrıca o Celal denen adamla ne ara sevgili oldun sen? Kaan: Soğuğun teki. Ben bu çocuğa hiç ısınamadım. Atlas: Gıcık. Sevmedim bu adamı. İyi birisi olabilir ama ben sevmedim. Aral: Kibirlinin teki. Eva çok zevksiz. Alara: İyi birisi değil. Derin: Benim favori karakterim. Ve ayrıca bana benzeyen çok yanı var, sessiz sakinleştirici ve halden anlayan. Bu kadar... Güzel bir genç kurgu kitabıydı... "Yıldızlar ölürken dilek tutulmaz,"
Gençlik/Aşk
Kazanırsak Kaybederi̇z : ÇevrimiçiZeynep Sey · Martı Yayınları · 20211,563 okunma