Bugün 1000Kitap’ın doğum günü sevgili okurlar. Türkçe’nin en geniş kitap referans kaynağını oluşturan siz değerli okurlara tek tek teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız. Bayramınız kutlu olsun. 🎉❤️
··9 alıntı·
401bin Gösterim
İyi ki doğdun 1000 K. En güzel yanın yüreği güzel insanlarla beni tanıştırmış olman. İyiki gelmişim buraya:) AlegriAAlegriA Sevgi Kurtuluş..Sevgi Kurtuluş.. https://1000kitap.com/Abrfn https://1000kitap.com/ucyaprakliyoncaa KitabseverKitabsever SS AsenaAsena https://1000kitap.com/feslegen__ https://1000kitap.com/tugcekayol Mrs. C.S.K.Mrs. C.S.K. https://1000kitap.com/ikralizm https://1000kitap.com/gulsumcvk. Canım benlerim 😂 https://1000kitap.com/canimkendim41, https://1000kitap.com/Semeenta SalihaSaliha , https://1000kitap.com/ktaip @Nicksizzx
Önceki 18 yanıtı göster
Canım benim bende iyi ki seni tanıdım. ♥️😘😍AsYaAsYa
8 yanıtı göster
Baktım 2 mayısta doğanlar boğa burcu oluyormuş, en tipik özellikleri de yemeyi çok sevmeleriymiş. Sen de az yemedin ömrümüzü 1000Kitap. 10 yaşında böyleysen ileride nasıl olacaksın kim bilir.
Bu arada profile arama butonu koyman iyi olmuş. Eski bir iletimi bulmak için bütün iletilerimi tarama derdinden kurtuldum. Yaptığın en faydalı güncelleme olabilir akıllı bıdık seni.
doğum günün kutlu olsun canım 1000kitap. ben de seni 5 yaşındayken keşfetmişim. 5 yıldır hiçbir okuduğum kitap senden ayrı gitmiyor. nice mutlu ve kitaplı yıllara beraber 💕🥳
İyi ki doğdun 1k 💌 (not: Yorumlarda gördüğüm için yazıyorum, bence fotoğraf özelliği gelmemeli. şu an bile amacı dışında kullanan bir kesim var, fotoğraf özelliği gelirse bunun önüne geçilemez ve gerçek amacından sapar. Bu uygulama şu an ki halini yitirmesin isterim, bir dost ahahansn)
Evet bu uygulama için fotoğraf özelliği gerekli değil.
1 yanıtı göster
İyi ki doğdun bana diğer uygulamaları terk ettiren 1000Kitap🤗💓📚