Kedi Olarak Hayatım kitap yorumu
2022 11. kitabı
Kedi Olarak Hayatım kitabı kitap yorumu:(6/10) Kedi Olarak Hayatım kitabının konusu: Leonard bir uzaylı. Onun hiçbir zaman bir adı olmadı. Ya da bir vücudu. Ya da en iyi arkadaşı. Leonard'ın galaksisinde yaşayan her uzaylı, üç yüzüncü doğum gününde ödül olarak dünyadaki bir canlının bedeninde vakit geçirmeye hak kazanır. Bu fırsat ayağına geldiği için çok heyecanlı olan Leonard, ulusal bir parkta orman koruyucusu olarak dünyaya gelmeyi beklerken kendini bir sokak kedisinin bedeninde bulur. Neyse ki Leonard'ın yolu Olive adındaki genç bir insanla kesişir ve birlikte bir yuva bulmak için yolculuğa atılırlar. Kedi Olarak Hayatım kitap yorumu:(6/10) Carlie Sorosiak'ın Ben Cosmo kitabının ardından Kedi Olarak Hayatım kitabını okudum. Genel olarak fantastik/macera/bilim kurgu kitaplarından hoşlandığım için beni maalesef çok sarmadı bu kitap. Leonard karakterinin Olive için daha çok şey yapmasını isterdim. Ayrıca kitabın sonlarında hep aynı şey dönüp dolaşıp vurgulanmıştı. Ancak yine de üslubu ve konu farklılığı ile hoşuma gitti. Ortaokuldaki arkadaşlarımıza öneririm.
İnsan ve Duygular
Kedi Olarak HayatımCarlie Sorosiak · Timaş Genç Yayınevi · 2022311 okunma