2022 35. kitabı
~ Hunt’ın kıkırdaması kemikleri boyunca yayıldı. “Bu cinayetlerin temeline inmemiz emredildi. Bunu sana söylemekten nefret ediyorum tatlım ama gerçekten yakınlaşmak üzereyiz.” Selammm ; Bu sefer size bir oturuşta biten bir kitapla değil de böyle dolu dolu bir evrenin içine sizi hapseden bir yorumla geldim. Dolu dolu diyorum çünkü öyle sıradan bir fantastik kurgu ; yada birkaç yan karakter üzerinde gelişen olaylar beklemeyin.Periler, Vampirler, Melekler,Feyler ,İblisler ve daha neler neler. Başlangıcından itibaren yavaş yavaş gelişen olaylar,evrene giriş ve karakterleri tanıma derken son kısımlara doğru adrenalin patlaması yaşatıyor bu kitap. Hunt’ın korumacı oluşu , Bryce’nin asi duruşu mükemmel işlenmiş kitaba. Zaten kitap ilk 200 sayfada tamamen odaklanma ve karakterleri tanıma kısmı.Yan karakterler de fazla olduğu için yazarımız hiç acele etmeden detaylı olarak kurguyu işlemiş. Peki o son 250 sayfaya ne diyelim ? Neyse.. İlk kitapta bizi bu hale getiren yazarımız ikinci kitapta bize ne yapmaz diyor konusuna geçiyorum. Bryce ; annesi insan ve babası Güz kralı bir Fey. Babası tarafından pek kabul görmüyor melez olduğu için. Danika ise bir kurt sürüsünün başı. Alfa kurt lideri. Bir de Connor var ama daha doyamadan gitti yiğidim. O yüzden hiç girmiyorum o konuya. Bir gün Bryce, eğlenceden ödün vermeyen bir parti kızı olduğu için Danika olmadan gece dışarı çıkıyor. Oldukça kafası dumanlı bir halde eve geldiğinde tüm sürüyü ve en yakın arkadaşını ölü halde buluyor. Aradan iki yıl geçmesine ve hala olayı atlatamamış olmasına rağmen Bryce ; bir gün yine kapısında işlenen bir cinayet ile ilgili soruşturma yapan Hunt (Düşmüş Melek ve kitapta esas oğlan ) ile ekibini buluyor. Öldürülen kişilerin bağlantısı aynı kişi. Bryce… Tabi artık Parti kızımızın da yardımıyla bağlantılı olduğu kişilerin ölümünün ardındaki sır perdesinin peşine düşülüyor. Aç kanatlarını Hunt; Bryce gibi tatlı bir bela geliyor Yazarın kalemini zaten çok seviyordum ama bu kitapla fantastik evreni arşa çıkarmış. Hazır ikincisi ufukta görünmüşken bu kitabın yetişkin içerik olduğunu bildiriyor; türü seven herkese şiddetle tavsiye ediyorum. @senemkale Oktay Volkan Alkaya @dexpub
Hilal Şehir - Toprak ve Kan HanesiSarah J. Maas · Dex Kitap · 20211,142 okunma