Dürdane Hanım
2022 1. kitabı
Okunma: 07 Mayıs 2022 00:14
Kitap 2013 den beri kürüphanemde dururken birkaç saatlik sıkıntımı kitap okuyarak gidermek için elime aldım ilk başlarda elimde sürünecek bir kitap olduğunu düşündüm ama yanıldım olay kurgusu çok iyi anlatım çok açık akıcı ve merak uyandırıcıydı bir günde bitirdim. Kitap ta ulviye karakteri namı diğer acem Alinin merakından dolayı giriştiği olay başlarda meraklı dedikoducu teyze havası başlarda uyandırsada sonradan hemcinsine yaptığı yardım ve onu anlaması takdire şayandı. Kitabın bir bölümünde kitap okumanın faydasına değinilmesi güzel bir incelikti şayet roman okusaydın ders çıkadırdın başına bunlar gelmezdi diye yazması çok hoştu. Sohbet beyin adalet ve ceza kavramlarına yaptığı açıklamalar ve ulviye hanımın intikam alırsa bir kahraman olamıyacağı azılı bir katile benzetileceği intikam ve ceza olgularına olan bakış açısı gerçekten takdire şayan ve üzerinden durup düşünülmesi gerektiğini düşünüyorum ve son olarak mahşere kaldı denilen davanın mahşerede kalmaması güzeldi :) bu kitapla Ahmet mithat efendinin diğer kitaplarınıda okumaya karar verdim:) okuyacaklara keyifli okumalar dilerim:)
Dürdane HanımAhmet Mithat Efendi · Kum Saati Yayınları · 20032,890 okunma