"Her insan annesi ölene kadar çocuktur."
Selam Arkadaşlar ️
Bugün sizlere İz Bırakan Kalemler yayınevinden çıkan Cem Aksu'nun polisiye tarzı #kapan kitabıyla geldim.
Kitabımızın yazım dili ve hikayeler arası geçişleri çok güzel anlatılmak istenen mesajı, yazarımız kitabın sonuna kadar macera, aksiyon ve merak unsurlarını bolca kullanarak okuyucu mest ediyor.
Kısaca konusuna gelirsek şunu demeden geçemeyeceğim kitabımız güzel bir kurguya sahip ve Amerikan filmi tarzında ilerliyor. Netflix #netflixturkiye #amazonoriginal kaçırmayın. Kitabımız Las Vegas ta ki mafya lideri Sergey İvanov ve Dax Carter karakterlerinin yaşamları üzerinden hikaye anlatılıyor.
Bu hikayelerden biri de Gabriel üzerinden devam ediyor . Kendini dış dünyaya kapatan Gabriel'in okul maceraları geriye dönük yaşadığı şok olaylar birbiri ardına ilerleyen okulda ki maceralı yaşamı anlatılıyor.
Ve bir gün herkesin gizli hikayesi ortak bir noktada buluşacak. İyiliğin yüz bulduğu mafya ve çete liderinin sevimli halleri Dax Carter'ın cesareti ve ön görüsüyle olayların heyecanı ile muhteşem bir karnaval sizleri bekliyor.
Sırtınızı yaslayın kapanın içindeki hayat ile dışarıda ki hayatı sorgulamak için sizleri kitabın sonuna kadar eşlik etmeye davet ediyorum. Unutmadan söylim ters köşe severler için harika bir kitap
Ben kitabı çok beğendim ve kesinlikle tavsiye ederim.
Kitapla kalın dostlar ️