2022 51. kitabı
Okunma: 12 Mayıs 2022 20:27
Emmanuel, cennetteki üç özel melekten bir tanesidir. Her meleğin tek bir görev gücü varken Emmanuel’in bir çok gücü bulunmaktadır. Onu diğer meleklerden ayıran en önemli özelliği ise insani duygulara sahip olmasıdır. Ancak bu özelliğinin getirdikleri yüzünden aslında amacı yardım etmekken kendini cennetten kovulmuş ve tekrar cenneti hak edebilmek için dünyaya gönderilmiş bir şekilde bulmuştur. Ece, annesini yıllar önce doğum sırasında kaybetmiştir. Babası, ona hem babalık hem de annelik yapmaya çalışmıştır. Ancak Ece’nin anne özlemi dinmemiştir. Her gün annesinin gökyüzünden yanına gelmesi için dua etmiştir. Bir gün bahçede yaralı bir şekilde gördüğü kadının annesi olduğuna ve dualarının kabul olduğuna inanmıştır. Babası ise küçük kızının kalp ağrısının son bulması için ona o senin annen değil diyememiştir. Emmanuel, cennete dönmek için bir yandan insanlara iyilik yaparken, bir yandan da kendisini annesi sanan küçük bir kıza annelik yapıp, ona kol kanat geren adamın yanında huzur bulacaktır. Yazarın kalemini çok sevdiğimi söylemek ile başlamak istiyorum. Nasıl olduğunu anlamadan kitabın içine giriyorsunuz ve her yanınız Ece oluyor.️ Küçük bir kızın anne özlemi ve ona kavuşma hikayesi çok güzel bir şekilde anlatılırken, bir yandan da kendinizi melekler ve şeytanların arasında buluyorsunuz. Ece ve Emmanuel kalbimi sımsıcak yaparken bir yandan da sızlattılar. Son sayfalar ne olacak nasıl bitecek derken nasıl geçti anlamadım. Son yüz sayfada olanları ve o sonu beklemiyordum.Kitaptaki her karakteri severken beni sinirlendiren hatta deli eden karakterlerde oldu. Umarım ikinci kitapta uslu dururlar.🫢 Böyle bir sondan sonra devamı umarım hemen gelir.
Benim Annem Bir MelekGülşen Can · Armageddon Yayınları · 202218 okunma