·317 syf.····Okunma: 13 Mayıs 2022 15:32 Sam Crescent çok kitabını okuduğum yazarlardan biri genelde uzun yazmaz gayet açık erotik intsa ve manyak takıntılı korumacı aşklar yazar . Bu kitabında uzun yazmış ve benim gözümde kitabın ortasında erkek karakterin yediği boklar ile beni nefret ettirdi inanılmaz .
Ava kocasını onu aldatırken yakalayıp boşanıyor adam zaten evlilik boyunca bok gibi kocaymış . Ava'nın ölen anne babasından güzel bir mirası var fakat çalışmayı
minik pastane işletmeyi hep istemiş . Güzel bir kasabada küçük bir dükkan ve ev alıp işletmeye başlıyor . Bir gece barda yeni hayatını kutlarken bölgenin MC kulübünün başkanı Smokey ile tanışıyorlar . Adam hatunu çok beğeniyor asılıyor bir müddet sonra sevgili oluyorlar . İkisi karşılıklı aynı tarz ilişki için konuşuyorlar evlilik yok sadakat var gelecek için garanti yok . Smokey senden bile önce Kulübüm gelir vs diyor . Bunların ilişkisi devam ettikçe Kulüpten tiplerle tanışıyor Ava oradan bir kadın üye Raven birde Başkan yardımcısının karısı ile arkadaşlık kuruyor . Smokey'nin kulübüne birde düşman başka kulüp var devamlı çekişme halindeler . Smokey'nin kulübündekilerin bazıları Ava'nın diğer kulübün ajanı olabileceğini düşünüp mesafeli duruyorlar . Buraya kadar tamamdır gayet normal gidiyor konu .
Olayın patladığı yere gelelim Ava kendi parası için işlem yaptırıp bankadan çıkarken elinde para zarfı ile kapıda adamın biri ile çarpışıyor zarf düşüyor adam alıp buna geri veriyor zarfı . Bu adam kız bilmiyor ama düşman kulübün Başkanı tabi .
Smokey denen sığırın adamları bunun fotosunu çekip al işte bu kadın bizi satıyor para alıyor diye geliyorlar kulübe . Bu noktada Ava'yı yaka paça döverek iş yerinden alıyorlar kulübe getiriyorlar indiriyorlar mahzene . Smokey kulüp fahişelerine üye Raven 'a buna işkence yapın sonra öldürün gömün diyor evet aynen böyle . Ben artık yuh bu nedir manyak şerefsiz köpek diye dellendim . Bunlar Ava'yı dövüyorlar Smokey denen it kızın evine gidip onu öldürdüklerinde kanıt kalmasın diye etrafı karıştırıyor bir grup gidip kızın dükkanının yakıyor . Bu sırada biri koşup gelip durun durum yanlış anlaşıldı deyip bankanın içerden itibaren olan kayıtlarını gösteriyor . Hemen Smokey aşağı koşuyor durun diye bu sırada kızın eline çekiçle falan kırdılar artık zaten sonunda öldürecekler .
Sonrasında Ava hastanede bir gün kalıyor anlatmıyor kimin yaptığını başı daha büyük derde girer diye tabi .Evine gelince tüm kilitleri değiştiriyor Smokey gelmiş özür falan diliyor şaka gibi resmen okurken adama ne küfrettim . Yani köpek oldu sonra tabi aylar boyu birde kadının hamile kaldığı ortaya çıktı falan sonunda affetti ama . Arkadaşım affedilecek şey var affedilmeyecek şey var bu kesinlikle affedilmez deli olman lazım .
Adam seni işkence yapılıp öldürülmen için mahzene atmış kanıt yok etmek için evine gitmiş dükkanın talan edilmiş ve bunlar olurken kıza adam gibi sorgu sual yok bakın . Yemin ederim dükkanı evi satılığa çıkarır arkama bakmadan kasabayı terk eder ülkenin diğer ucuna falan taşınırım . Ben adama mükemmel davranıp sonsuz sevgi ile aşık olduğumu o olmasa bile sıkıntı olmadığını söyleyeyim . O bana bunu yapsın o saatten sonra kafasına silah sıkarsa anca inanırım sevgisine onunda anlamı olmaz :D