2022 163. kitabı
Okunma: 14 Mayıs 2022 13:25
Yazarı ilk okuyuşum ama tarzını beğendim yarattığı karakterleri beğendim dili akıcı :)) Sinful adlı 3 kitaplık serinin ilk kitabı pek leziz 3 İtalyan kardeşi anlatıyor seri . Insta-aşk ve kavurucu sıcak erotik romantizmden hoşlanıyorsanız kitap tam olarak size uygun :D Ben pek seviyorum hele böyle adamlara tapıyorum :))) Drew hayallerindeki işi aldıktan sonra hayatında daha fazlasını yapma zamanının geldiğine karar verir. Bir kızın isteyebileceği her şeye sahip görünen Nick ile tanışır. Ancak bir yıl birlikte olduktan sonra durumun böyle olmadığı açıktır. Nick denen adam tam dayaklık zira hani kadını devamlı inceden aşağılayan duygusal olarak sömüren baskı kuran tiksinç bir adam . Drew adam yüzünden nerdeyse kendi benliğini kaybeder noktaya gelince bundan ayrılıyor . Kız arkadaş grubuna verdiği söz üzerine evlilik öncesi eğlencesine gidiyor onlarla . Bu sırada aslında gitmeleri gerekene değil yanlış kulübe giriyorlar ve orada hayatı değişti hatunun . Dominic King Chicago'nun her yerinde birçok işletmeye sahip bunlardan biri Church adında bir seks kulübü . King ilişki kurmuyor İmparatorluğunu yönetmekle çok meşgul. Fakat kulüpte Drew'u görünce adam kafayı yedi ve Drew adamı görünce oda aynı oldu . Tam kitaplarda olacak şey ama okuması güzel bari burada okuyup zevklenelim bu tip ilişkileri manyak aşkları dimi :D Çift birbiri ile ilgili manyak çekim ile 24 saati beraber geçiriyorlar seks yapıyorlar bolca tonla şey paylaşıyorlar hayatları ile ilgili . Sonunda hatun daha yeni çok baskın ve feci ilişkiden çıktığı için hayatını bir miktar toparlamak istediğinden 24 saat sonunda evine dönüyor . Dominic kıza gitme gidersen peşinden gelmem biter diye uyarıda bulunuyor zira kendini bu kadar açtığı delirdiği kadının gitmesini istemiyor . Kadın sonunda kendini toplayıp erkeğinin peşine düşüyor konu bu şekilde devam ediyor . Dominic King her yönüyle seksi bir alfa kahraman ve mükemmeldi. Drew da zor biri. Sadece bunu anlaması biraz zaman aldı. Bir süre kendini kaybetti. Çiftin arasında olan uyuma manyak takıntılı aşka kimyaya hasta oldum :)) İlk kitabın sonunda Dominic'in ikizi Luca ve Drew'in en yakın kız arkadaşı arasında olacak ilişki sinyalleri başladı hemen ikinci kitaba başlıyorum o yüzden :))))
TruthTrilina Pucci · Independently Published · 20183 okunma