Puan vermedi·471 syf.····Okunma: 17 Mayıs 2022 22:11 "Uçurtma Avcısı " çok beğendiğim bir kitaptı. "Bin muhteşem güneş "kitabı beğendiklerim arasına eklendi.
•Kitabı okudukça Raşit'e, Celil'e o kadar çok sinirlendim ki. Kadınları bu kadar ezmeleri akıl alır gibi değil. Günümüzde hâlâ kadınlar ikinci planda maalesef. Oysa kadınların önemi anlaşılmalı diye düşünüyorum.
•Khaled Hosseını 2007 yılında yazmış, bu kitabı. Yani çok da uzak değil aslında günümüze.
•Meryem hak etmediği bir hayatı yaşadı, Leyla da aynı şekilde. Bir insanın gözü döndüğünde neler yapabileceğini, Meryem'de görmekteyiz aslında. Yaptığı doğru bir şey değildi.
•Kitap çok güzeldi, biraz geç bitirdim ama her sayfasında birçok duyguyu beraberinde yaşadım diyebilirim. Sinir, nefret, heyecan, sevinç aslında hepsi iç içeydi. Hatta okumak için geç bile kalmışım. Herkese tavsiye ederim.
•Kadınların toplumda değeri bilinmeli. Kendim kadın olduğum için söylemiyorum bunu ama gerçeği de söylemek istiyorum. Günümüzde kadın cinayetleri çok yaşanıyor, bunun nedenini hiç düşündünüz mü mesela?
Herkese iyi okumalar