2022 9. kitabı
AŞIK ERKEKLER KİTAP KULÜBÜ KİTAP YORUMU " Kitap kulübünün İlk kuralı: Kitap kulübünden kimseye söz etme. Yıldız beyzbol oyuncusu Gavin Scott’ın evliliği büyük çıkmazdadır. Karısı Thea’yla ettiği büyük bir kavganın ardından kendini kaybeder. Bu, zaten sorunlu olan evliliklerinde bardağı taşıran son damladır. Thea boşanmak isteyince gözleri açılan Gavin, gururu ile korkusuna yenik düştüğünü fark eder. Âşık Erkekler Kİtap Kulübü’ne hoş geldiniz. Çaresizce evden ayrılmak zorunda kalan Gavin, yardımı hiç beklemediği bir yerde bulur: Şehrin önde gelen erkeklerinin toplanıp aşk romanları okuduğu gizli bir kitap kulübü. Genç adam kulübün seçtiği Kontesin Âşığı kitabının ve arkadaşlarının yardımıyla evliliğini kurtarma yolunda ilk adımı atar. Fakat bu bahtsız Romeo’nun, içindeki kahramanı ortaya çıkarıp karısının güvenini yeniden kazanabilmesi için süslü sözcükler ve jestlerden çok daha fazlasına ihtiyacı olacaktır. " Okurken hiç sıkılmadığım ve eğlendiğim bir kitap daha. Thea ikizlere hamile kalıyor ve sonradan Gavinle evleniyorlar. Ama evlilikleri boyunca Thea hamile kaldığı için zorunlu evlilik olarak görüyor ilişkiyi. Ayrıca yatak ilişkilerinde de Gavin açısından bazı sorunlar yaşanıyor. Tabi bu adamın baya bir gururunu kırıyor :") Sonra arkadaşları (hepsi de eşlerine ve sevgililerine aşık adamlar) bu adama yol gösteriyor. Kontesin Aşığı adlı romanı adamın eline tutuşturuyorlar ve bunu okuduktan sonra evliliğini kurtarırsın diyorlar. Ve başlıyor olaylar. Gavin in kitaptarı yanlış sonuçlar çıkarıp uygulaması falan derken çok eğlenceli şeyler çıkıyor ortaya. Adamın azmi beni benden aldı. Mükemmel ya. Herkesin özellikle erkeklerin kadınları daha iyi anlaması -ki istiyorsa- mutlaka okuması gereken bir kitap. Yazarı kadın olmasına rağmen asla kadını erkekten üstün yazılmamış ve haklı çıkarılmamış. Kalemi de çok iyiydi. Bayıldım.
Aşk
Âşık Erkekler Kitap KulübüLyssa Kay Adams · Nemesis Kitap · 2021986 okunma