Kitabın tanıtımında daha karanlık şeyler bekledim zira erkek kahramandan devamlı sosyopat olarak bahsediliyordu . Fakat bu kahramandan çok daha fecilerini okuduğum için bana çok karanlık gelmedi takıntılı arıza ve evet sosyopat :D
Sebastian Lindstrom Dexter'ınkine benzer bir babayla büyümüş gerçek bir psikopattır. Ona kimi güvenli bir şekilde öldürebileceğine dair kurallar veren duygu eksikliği hakkında konuşabileceği ve başkalarının yüzlerini okuyarak ona normal bir insan gibi davranmayı öğreten babası varmış . Zaten kitabın geçmiş zaman gittiği Sebastian'ın çocukluk halleri süper :D Ayrıca kitap ikili Pov şeklinde ve Sebastian bölümleri nefis :)
Camille Briarlane biyoloji öğretmeni nişanlısı Link Sebastian'ın şirketinde çalışıyor . Nişanlılar ama yine şu saman gibi oldu yürüsün ilişki tarzı araları . Erkek arkadaşı Camille'den ilişkileri için baskı yapmaya başlayınca, hazır olmadığını fark ediyor .
Camille ile Sebastian karşılaşınca hatun bundan çok etkileniyor ama asıl kritik nokta Sebastian hissiz hayatında ilk defa hissediyor ve kıza kitleniyor :D
Sebastian Lindstrom'da her şey var seksi, güçlü, zengin ve istediğini elde etmekte hiçbir zaman sorun yaşamamış . Camille ile tanıştıktan sonra onun tam olarak ihtiyacı olan istediği kişi olduğunu anlar . Ve sonra kızı kaçırıyor evet aynen böyle :D
Sebastian benim en sevdiğim kahraman tipi karanlık ve lezzetli ve Camille'i korumak için elinden gelen her şeyi yapmaya kararlı. Sarkaç aşırı nefret ve aşırı tutku arasında salınırken ikisi arasındaki bağlantı yoğundu. Camille güçlü bir kadın kahraman ve bir karakter olarak gelişimi onu Sebastian'a çeken gücü belirlemeye çalışırken açıkça görülüyordu.
Valla bence kitap güzeldi manyak okumayı seviyorum zaten malum :D Seni kaçıran bir psikopata aşık olma fikrine bile tahammül edemiyorsanız kitabı denemeyin bile .
Ama sürekli olarak korkunç hatalar yapmasına rağmen sevmeyi öğrenen bir psikopat hakkında okuma fikrinde sorun yoksa bu kitabı okuyun derim :D