·496 syf.····Okunma: 24 Mayıs 2022 14:34 Spoiler İçeren İnceleme!!!
Evet sonunda Çürük Vişnenin sonuna geldik. Asrın'ın da hasta olduğunu duyunca o kadar üzüldüm ki sanki kendi sevdiğim adam hasta olmuş gibiydi. O kadar mutsuzluktan sonra bu olmamalıydı. Allahtan öyle değilmiş.
Niko'nun ölüm kısmı çok hızlı geçti bence. Zaten hep onun olduğu sahnelerde bir sorun vardı kitapta. Çok hızlı geçiyor ve saçma sapan oluyordu. Sanki oradaki olay yarıda kalmış gibi. Ölümü de benim için öyle oldu. Yani ne cesaret Asrın tekken onu bu kadar delirtip Esila'yı dövdürüp ona hiçbirşey yapmamasını bekliyor. Yani tüm seride en saçma gelen kısım buydu.
Genel olarak seride bazı mantık hataları ve olay örgülerinde karışıklar vardı ama çok umursamadım. Seriye kendimi kaptırdım çünkü. Sadece bu kadar uzun sürecek bir seri değildi bence 3 kitapta bitirilebilirdi.
En son olarak mutlu bitmesine çok sevindim. Hele hele artık Asrın'ın soğuğu hissetmesi ve ağlayabilmeyi öğrenmiş olması çok güzel detaylardı. Ama keşke bizde Asrın'ın IQ seviyesini öğrenseydik o çok içimde kaldı.
Ve sondaki "Sen beni kurtardın" paragrafı çok güzeldi. Asrın Esila'yı kurtarmıştı Esila bunu hep söyledi ve bunu Asrından da duymak çok güzeldi.