Merhaba,
10/10 verdiğim nadir kitaplarda biri daha biliyorsunuz kabal kutulu setleri ilk çıkartan kişi olduktan sonra tekrardan farkını konuşturup cep boy kitapları da çıkardı ben de çok kısa süre önce yüklü bir kitap alışverişi yaptığım için cep boyunu alabildim 2. Si çıktığında ikisini de ciltli almayı düşünüyorum.Konusuna gelirsek kızımız Anselin okuduğu üniversitede cnayet işleniyor ve iki cinayet de onun ve 2 yakın arkadaşının olduğu amigo takımından işlendiği için ayrı bir panikteler ölen bir amigo kızının cenazesine gittiktleri zaman Ansel tesadüfen bir yere giriyor ve katil ile karşılaşıyor fakat onu görmüyor Ansele söyledikleri üzere hedefte onunda olduğu anlaşılıyor girdiği yerden çıkışında vakaya bakan dedektif Christopher ile karşılaşıyor ve o andan itibaren aralarında normalden farklı bir ilişki meydana geliyor. Yazar zaten kitaplarını çok sevdiğim bir yazar kalemine bayılıyorum bu kitabına da en az h.g.ö.i. serisi kadar bayıldım katil hakkında bir sürü tahmininiz olup ta hiçbir yere bağlayamayacağınız bir kitap ve sonu efsane bitiyor du heyecanla kitabın devamını bekliyorum.